Ata Demirer’in gecesi olaylı bitti

Ata Demirer geçtiğimiz gece Asmalımescit’te bir arkadaşının doğum günü partisine katıldı. Ancak ünlü komedyenin eğlencesi olaylı bitti.
Ata Demirer, felekten bir gece geçirdi. Yakın bir dostunun doğum günü partisine katılan ünlü komedyen sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Asmalımescit’teki bir mekanda düzenlenen doğum günü partisine gece saat 22.OO’de gelen Demirer, yaklaşık yedi saat içeride kaldı.
Ata Demirer’in gecesi olaylı bitti VİDEO
PARA AVCILARI YOLUNU KESTİ
Ünlü komedyen sabah saat 05.00 sularında mekandan çıkınca izdiham yaşadı. Demirer, kendisini mekan çıkışında saatlerce bekleyen basın mensuplarını görmezden geldi, para avcıları Demirer’in gecesini zindan etti.
BASINI EZDİ GEÇTİ
Demirer, mekanın arka sokağına çağrılan taksiye binmek için adımları hızlandırınca kaos büyüdü. Yaşanan karmaşa sırasında bir kameraman yere düştü, bir muhabirin de kaşı açıldı.
ARACIN ÖNÜNÜ KESTİLER
Taksiye doğru yürüyen komedyen, para avcılarının para isteğini de geri çevrince olaylar iyice büyüdü. Sokak çocukları Demirer’in bindiği taksinin önünü çöp poşetleri ve çöp bidonlarıyla kesti. Yaşanan karmaşanın çözülmesiyle Demirer hızla olay yerinden ayrıldı.